Sparbanken Sörmland

Uppdrag: Kick-Off i samband med företagsfusion Sparbanken Opunda och Sparbanken Nyköping blev Sparbanken Sörmland: Vårt uppdrag var att dels göra en djupintervju hos de 24 bankkontorens anställda för att ta ”tempen” på klimatet i företaget.

Därefter motivera medarbetarna, som var missnöjda med situationen, att deltaga på konferensen. Slutliga målsättningen var att medarbetarna skulle återfå tilliten till banken, känna framtidstro och ge sin lojalitet till den nya banken. Ett resultat som vi uppnådde med stor framgång. Uppdraget pågick ca 6 månader.

Antal: ca 400 personer.

×

Vinge Advokatfirma

Uppdragsgivare: Bertil Villard & Helena Kockum

Uppdrag: Kund och personalaktiviteter

Vi har vid flertal gånger samordnat personalaktiviteter för Vinge Advokatfirma. Projektledda fester på Astoria, Operaterassen och Finnboda Varv med teambuildingaktiviteter, middag och fest med livemusik och DJs. Aktiviteter anordnades för hela styrelsen, ledningsgruppen och all personal på Vinge Advokatfirma.

×

Cevian Capital

Uppdrag: Kings of Tennis

Ansvarade för Cevian Capitals kundaktivitet i samband med Kings of Tennis på Stockholm Waterfront. I samband med det en PRO Am-tävling för viktiga affärskontakter i Stockholms tennishall. Vi projektledde hela kundaktiviteten från idé till genomförande, för att få ut mest "value for money" vid Cevian Capitals satsning på kundaktiviteten.

Vi har även arangerat flera julfester med ledningsgrupp/anställda och spouse för Cevian Capital.

×

Stockholm - Saltsjön

Uppdragsgivare: Dåvarande VD, Christer Magnusson

Uppdrag: Projektledning för Stockholms Saltsjöns engagemang som en av huvudsponsorerna av Stockholm Open. Under en kort perioden köpte Stockholm –Saltsjön in en hel del företag och det uppstod ett stort behov att snabbt lära känna varandra över gränserna och skapa affärssynergier mellan de olika bolagen. Målsättningen var att sprida kunskap om de nyinköpta bolagen, skapa gemensamma affärer för att öka lönsamheten.

×

Grand Hotel

Uppdragsgivare: Christer Magnusson & Thord Smith

Uppdrag: Projektledning för Grand Hotels engagemang som en av 4 huvudsponsorer för Ryttar VM i Stockholm 1990. Från idé till genomförande: Hur utnyttjar vi vårt sponsorskap optimalt för att bygga relationer, marknadsföra Grand Hotel, höja intäkterna och därmed lönsamheten. Uppdraget pågick under ca 8 månader.

I uppdraget ingick även en studieresa till Calgary i Canada tillsammans med övriga huvudsponsorers projektledare och kommittén för Ryttar VM att studera hur vi skulle maximera kundnyttan med sponsorskapet. Det resulterade i att vi skapade ett exklusivt VIP arrangemang för kunder/kontakter och även ett stort publikt event för allmänheten. Uppdraget pågick under ca 1 år och involverade flera tusen personer.

×

Dagens Industri

Uppdragsgivare: Hasse Olsson/Mayvor Lindell

Uppdrag: Projektleda DI:s första konferens i Litauen. En riktig utmaning, då det var innan man ”öppnade gränserna” på riktigt. En teambuilding konferens för Dagens Industri som nu öppnade i Riga, Lettland, Estland och Litauen.

Vår uppgift vara att entusiasmera samtliga medarbetare i de olika länderna, dels att samarbeta och lära känna varandra och företaget. Allt från föredragshållare, musikarrangemang, idrottsarrangemang till olika teambuildings övningar ansvarade vi för.

Konferensen pågick torsdag – söndag och vi ansvarade för allt från idé till genomförande. Uppdraget pågick i ca 6 månader och innefattade 200 personer.

Ett annat projekt var Release-aktivitet för DI Lördag för kunder

×

Handelsbanken

Uppdragsgivare: Dåvarande VD Lars O Grönstedt & Informationschef Lars Lindgren

Uppdrag: Bankens årliga konferens för direktörer med separat respektiveprogram. Gemensam middag & fest på kvällen i 4 år, tills min uppdragsgivare gick i pension. Ex.vis kulturellt program och Kvällsarrangemang i Skeppsholmens kyrka med gospelkör och Carola som middagsunderhållning samt liveband, DJ och dans efteråt. Uppdraget planerades ca 6 månader innan och för ca 600 personer.

×

OM-gruppen, nuvarande Nasdaq OMX

Uppdragsgivare: Dåvarande VD Per E Larsson

Uppdrag: OM - framtidsdagen – Konferens från idé till genomförande på Grand Hotel i Stockholm.

Idé: Hur få lokalerna i Grand Hotel att spegla framtidens visioner? Allt från att lyckas förmedla rätt budskap och image inom bolaget till att hitta och boka föredragshållare samt synka dessa med interna föredragshållare och teknik för att få deltagarna med sig i ett interaktivt tema.

Middag och liveband på kvällen. Efterfest. Planerades ca 6 månader innan för ca 500 pers.

×

Orc Software

Uppdragsgivare: Delägare/ledning: Ulrica Hagdahl

Uppdrag: Seglingskonferens med teambuilding aktiviteter. Interna små kick-offer för att engagera olika grupper innan konferensen. Segla tillsammans var en del av teambuilding.

Collin & Client satte ihop föredrag samt höll även i aktiviteterna. Engagerade dansare som höll danskurser ombord etc. Uppdraget påbörjades ca 4 månader innan och vi var ca 80 pers i två dygn.

×

Westmans Uthyrningsgods

Uppdragsgivare: VD Boine Josefsson

Uppdrag: 50 års jubileum för kunder, samarbetspartners och personal.

PR-planering, identifiera nya potentiella kunder, skapa och skicka ut inbjudan, införsäljning, intern kick-off, uppföljning.

Plats: Skräddarsytt tält på Kastellholmen inklusive ett segelfartyg på plats.

×

Thai Airways

Uppdragsgivare: Marknadsansvarig Bisanna Blixen von Finecke

Uppdrag: Skapa ett Thailand med allt vad det innebär I en lokal I Stockholm för att fira Thai Airways 10 års jubileum för personal och kunder.

×

SOLSIDANS BRYGGERI

Uppdragsgivare: CEO, Rolf Bergqvist

Uppdrag: Release för SOLSIDANS LOW CARB ÖL på Holmen Bar & Kök i Saltsjöbaden mars 2012.Projektledare för Releasepartyt. Från idé till genomförande. Skapa ett kundregister, införsäljning av aktiviteten, kompletteringar till registret av potentiella kunder.

Inbjudningar av intressantas kändisar för press.

Inbjudningar till pressen. Införskaffande av sponsorer för transport t o r Stockholm, Med buss ut och hem, samt en partybåt till Nybrokajen som avslutning. Sponsorer även av hyrgods, artist, delar av personal etc.

×

GEAB The Phonehouse

Uppdragsgivare: Tf VD Lennart Thulin

Uppdrag: Skapa en kick-off för all personal direkt efter fusionen. Uppdraget pågick ca 3 månader och var för ca 400 personer.

Här ansvarade vi bl.a. för hela programmet med teambuilding, aktiviteter samt konferencier på scen. Avslutningsvis med middag, fest, liveband och övernattning.

×

1992- 2006 Nasdaq OMX – tidigare OM Gruppen.

Jag hade pågående projekt och ett samarbete under ca 14 år och arbetade som projektledare och kvalitetssäkring samt idégivare och problemlösare med Kundaktiviteter, konferenser, sponsring, skräddarsydda kyrkokonserter, VIP-aktiviteter, personalkonferenser för mellan 50 personer upp till 1000 personer.

Kvalitetssäkrare för OM’s Roadshow i England, Skottland och Irland bl a i samband med att OM lade ett bud på London Börsen.

För dessa år av samarbete med OM-Gruppen eller Nasdaq OMX numera, så krävs nästan en egen CV. Jag har de bästa referenser från både styrelse och ledning.

Jag arbetade under dessa år med uppdrag för bl a Per E Larsson, Magnus Böcker, Olof Stenhammar, Lena Andersson, Gustaf Sahlman, Hans Berggren, Richard Dour, Kerstin Hessius m fl. ×

LÄS OM VÅRA KUNDPROJEKT. KLICKA!


NASDAQ OMX - 14 ÅR

VINGE ADVOKATFIRMA

GRAND HOTEL

DAGENS INDUSTRI

CEVIAN CAPITAL

SOLSIDANS BRYGGERI

HANDELSBANKEN

ORC SOFTWARE

WESTMANS UTHYRNINGSGODS

GEAB THE PHONE HOUSE

STOCKHOLM-SALTSJÖN

SPARBANKEN SÖRMLAND

Ericsson, Thai Airways, Polaroid, Thorn TV, Stokab, Rönnberg McCann, Dell Computer, Renaissance Clinique, Boston Consulting Group, Carat Mediabyrå, Altor, Posten Brev, Vinge Advokatfirma, Hyperion, Spray, Solsidans Bryggerie, IMI Industrimatematik, Rolex, Cevian Capital, Lindebergs Grant Thornton, Stockholms Fondbörs, Cirkus/Roxette m.fl.

HEM TJÄNSTER KUNDBAS REFERENSER PRIVATFESTER KONTAKTA OSS BufféSpecialisten