Marie-Louise Kjellström/CEO, Grand Hotel

Vi är så otroligt glada och stolta att ha fått ha denna underbara fest i våra lokaler och har fått leverera både mat, dryck och service.

Det finns fester och så finns det "fester". Jag har nog aldrig sett min personal så genuint lyckliga över att vara med och serva en sådan fantastisk fest på alla sätt och vis.

Jag kan bara sälla mig till skaran av beundrare för ditt makalösa engagemang och enstående förmåga att arrangera århundradets fest!

Tack för att ni utmanar oss, får oss att växa och göra nya saker. Vi har aldrig kört ut 1.100 st tallrikar á la carte i vår festvåning förut. Nu vet vi att det också går..

Det finns fester man kommer ha kvar i sitt minne hela livet, er fest var en sådan tillställning!

×

Anders Lindberg/JKL

Genom att anlita Dig som "projektledare – kvalitetssäkrare kreativ thinker/doer" fick jag möjlighet att inse, just det jag själv inte hade insett trots 25 år i kommunikationsbranschen, hur man behöver tänka och planera för att skapa stämning, trivsel, känsla och tempo för en kundaktivitet, med garanterad högst antal egon på samma ställen i Stockholm en sådan kväll: Två statsministrar, ett halvdussin ambassadörer, finansfolk, mediefolk och sådär 300 hundra andra - mycket bestämda personer - som genom Din försorg fick en fantastisk kväll, med just rätt avvägt tempo, känsla och härlig stämning.

Utan Din "addiction to the right details" hade det inte varit möjligt!

×

Mikael Lövgren / Bridgepoint Capital AB

Undertecknad har i snart drygt 15 år anlitat Cathrine Collin på Collin & Client AB för diverse middagar och större evenemang, som trädgårdsfester (100 till 150 gäster) och nu senast mitt 50-årskalas med 160 gäster, med stort artistuppbåd, med bl.a. Orup.

Festerna och övriga arangemang har varit av både privat och professionell karaktär både under min tid som VD på The Boston Consulting Group i Norden och som VD på Bidgepoint Capital AB.

Cathrine är en fantastisk person och hon arangerar fantastiska fester och middagar- alltid med det där lilla extra som gör kvällen eller evenemanget oförglömligt. Hon är mycket kreativ och ser till att uppdraget hon anlitats för blir unikt. Hon kombinerar kreativiteten med en minitiös känsla för detaljer och ett vattentätt körschema för kvällen som gör att man som värd helt kan slappna av i trygg förvissning om att kvällen blir extremt lyckat.

Jag rekommenderar varmt Cathrine Collin och står till förfogande för eventuella frågor kring det uppdrag hon utfört åt mig.

×

Christer Gardell

Jag kan varmt rekommendera Cathrine Collin, Collin & Client efter att på ett professionellt sätt ha utfört ett kundevenemang med ca 300 gäster.

Cathrine har en bred kompetens, bra kundkännedom och är noggrann med kvaliteten. Jag och min familj kände ett stort engagemang och lojalitet från Cathrine som gjorde vårt evenemang till något fantastiskt och oförglömligt.

Cathrine har den viktiga egenskapen att kunna tänka ’utanför boxen’, vilket hon gjorde flera gånger under planläggningen till vår tillställning.

×

Johan Brenner/Creandum

Med detta vill jag varmt rekommendera Cathrine Collin. I augusti 2011, arrangerade vi vårt livs bästa tillställning för drygt 200 personer under två dagar. Cathrine var vår projekt ledare från start i januari samma år till leverans.

Cathrine hade ett strukturerat men samtidigt kreativt sätt att komma fram till hur vår tillställning skulle se ut från att få fram vad just vi ville, hur den blev unik och kunde levereras med kvalitet.

Cathrines erfarenhet med leverentörer och do’s and dont’s tillsammans med egna idéer var oumbärliga för att få fram det bästa arrangemanget.

Hennes lojalitet och engagemang, inte minst under de kritiska dygnen vid själva arrangemanget var en förutsättning för att detta skulle bli lyckat.

Utan Cathrine hade arrangemanget inte varit detsamma och vi kommer fortsätta att anlita henne för framtida arrangemang – privat eller i företag.

×

Christian Montroyal / DR./CEO, RENAISSANCE CLINIQUE

Vi anlitade Cathrine Collin för att identifiera och bjuda in utvalda potentiella kunder med intresse för vår verksamhet på Renaissance Clinique.

Målsättningen var att skapa nya kunder. Cathrine har varit mycket engagerad i det projektet, haft många goda synpunkter och styrt många detaljer som var okända för oss. Hon är mycket professionell, pålitlig, engagerad och framför allt kunnig i det hon gör.

Dessa miniseminarium har resulterat i många nya kunder till vår klinik.

Vi kommer anlita Cathrine i framtiden. Vi står med glädje som referens för henne som person samt affärskvinna!

×

KERSTIN HESSIUS, FD. CEO, STOCKHOLMSBÖRSEN

Under min tid som VD för Stockholmsbörsen (2001-2004) anlitade jag Catrhine Collin när vi hade kundevent men även för interna sociala aktiviteter.

Jag ger henne mina bästa vitsord. Cathrine lämnar ingeting åt slumpen, hon har oerhört god förmåga att göra det sociala mötet till något vi minns, där alla känner sig bekväma och uppskattar värdfolkets/företagets generositet.

Cathrine ställer höga krav och ser till att alla som är engagerade i aktiviteten förstår vikten av göra ett professionellt intryck. Som värdinna har jag alltid kunnat slappna av och fokusera på mina gäster när jag har anlitat Cathrine.

×

ALEXANDRA MONTGOMERY / COO, MICHAEL BERGLUND BOARD VALUE

Cathrine är en oerhört engagerad projektledare som lägger ned sin själ i allt hon gör. Cathrine lyssnar kring kundens önskemål och ser till att förväntningarna överträffas.

Hon har en fantastisk förmåga att följa upp alla detaljer och få uppdragsgivaren att känna sig lugn och trygg under genomförandet av kundaktiviteten / festen.

×

ANONYM NÖJD KUND

Fullträff! Vi vill med detta uttrycka vårt synnerligen hjärtliga tack för ett perfekt arrangemang, en klockren tia på en tiogradig skala! Du var ”The Mastermind” som såg till att vi fick exakt det vi ville ha: en fantastisk kundaktivitet som är ett minne för livet inte bara för oss utan också för våra gäster.

Vår beställning var ju ”party, glamour, full fart och wow” snarare än ”trevlig högtidlig middag”. Du lyckades leverera detta fullt ut. Vi njöt intensivt hela kvällen och har fortfarande kvar något av ett lyckorus.

Andra vanliga kommentarer är århundradets fest, helt fantastiskt, svårt att hitta ord, oförglömligt, minne för livet, som en dröm, som en film, en lyckokänsla som sitter i än, hjärtat svämmar över o.s.v. Man öser beröm över den härliga stämningen och de övriga gästerna. Vårt hus är nu fyllt av blommor, korgar och tackkort.

Som projektledare kan det vara roligt för dig att veta att flera av de gäster som höjde festen till skyarna har upplevt många mycket glamourösa fester, både i och utanför Sverige, och står högt upp på inbjudningslistorna hos professionella festarrangörer. På samma tema sade också flera ur Grand Hôtels personal till oss att detta var den bästa fest de upplevt på Grand på åtminstone 20 år.

Det har varit imponerande att se det arbete du lagt ner. Du har verkligen ansträngt dig hårt för att vår profil och våra önskemål på festen ska levereras och sprutat ur dina många härliga, galna och lyckade idéer! Vi har också sett din ambition att varje detalj skall vara perfekt och att alla från serveringspersonal till artister ska ge allt. Det märktes också att alla gjorde det, och gästerna har även kommenterat de i detalj perfekta arrangemangen.

Avslutningsvis måste vi också konstatera att servicenivån, från övriga på Collin & Client, till oss under kvällen var perfekt, fullt i nivå den man upplever på de bästa internationella lyxhotellen och arrangemangen. Det gjorde att vi kände att vi hade kontroll och kunde koppla av.

Cathrine, du skall vara stolt över denna fest – vi är det!
×
HEM TJÄNSTER KUNDBAS REFERENSER PRIVATFESTER KONTAKTA OSS BufféSpecialisten